neděle 15. února 2009

Rady na ženský orální sex

Orální sex se dá provádět mnoha technikami a způsoby. Vždy si je ale nutné uvědomit, že je to způsob jak si hrát a měl by řinášet partnerce příjemné pocity až do dosažení orgasmu. Orgasmus se dá ale stále oddalovat a tak stále dál a dál partnerku dráždit a hrát si s ní... Úvodem je vždy dobré partnerku rukou dráždit a hladit celou dlaní což jí přináší příjemné pocity. Jakmile začne vlhnout lze pokračovat dále a sklouznout prsty pos sladké čárce.

Poklepávání
Při tomto dráždění je třeba partnerku trochu rozevřít a dostat se tak něžně ke klitorisu na který se dá jemně klepa prsty nebo jazykem. Je třeba vyšší frekvence a vydržet jí až do vrcholu. Zvolňování je zde kontraproduktivní.

Kroužení okolo klitorisu
Kroužení jazykem je poměrně náročné ale dá se to provádět i prsty. Frekvence by měla spíše postupně zrychlovat, než zpomalovat. Začátek je třeba velice jemný a s postupem času přitlačit. Pohyb se přirovává k vytáčení klíštěte ukazováčkem, který položite a děláte drobné obloučky. Orgasmus může chvilku trvat a záleží na partnerce, je tedy třeba vytrvat až do orgasmu.

Kmitající jazyk
rejdit jazykem ze strany na stranu by mwlo partnerce přinést krásné chvíle samo o sobě.

Člověk se stále učí
Pokud tomu bude partnerka nakloněna, je nejlépe, pokud si před Vámi bude hrát nejříve sama a vy uvdíte jak a co je jí příjemné.

Žádné komentáře:

Okomentovat