sobota 24. ledna 2009

Ženská masturbace - techniky

Níže naleznete několik možností ženské masturbace. Obecně se dá říci že tato činnost je u mužů velice populární a sledovat ženskou masturbaci je velice vzrušující, neb jsou tím dány na odiv krásy ženy.

Válení

Uchopíte ukrytý klitoris mezi palec a ukazováček. Můžete začít s pomalým jemným válením mezi prsty. Postupně přidáváte na rychlosti a tlaku tak, aby pocity se vzrůstajícím vzrušením byly co nejpříjemější.

Poklepávání
Levou rukou roztáhněte malé stydké pysky tak, aby se klitoris co nejvíce odkryl a vystoupil.

Tekoucí voda
Nechte proudit tekoucí vodu na svoji kočičku. Ze začátku jen menší proud, následně větší.

Tryskající voda
Silný proud vody, který můžete zajistit i částečným ucpáním jeho vývodu si nasměřujte na klitoris.

Svírání stehen
Svíráním stehen můžou některé ženy jednoduše dosáhnout orgasmu. Sevřením a povolením svalů dochází k nepřímému dráždění klitorisu. Když si přeložíte nohu přes nohu a budete tlačit stehna k sobě, způsobíte prokrvení pohlavních orgánů a různým mačkáním a intenzitou svírání můžete dojít k vyrcholu. Tato technika je vhodná pro případ že na vás příjde vzrušení ve společnosti, nebo na veřejnosti. Stačí si sednout ke stolu, přehodit nohu přes nohu zmáčknout stehna k sobě a můžete se oddávat slastným pocitům, aniž by to kdo z okolních lidí tušil.

Tenisák
Lehněte si na břicho a umístěte míček mezi své nohy tak, aby stimuloval váš poštěváček. Vaše nohy spolu překřižte u kotníků. Pak začněte mačkat vaše vnitřní stehna k sobě a zpracovávejte míček šoustacímy pohyby, aby se správně třel o váš klitoris.

Kalhotky
Použijte vaše kalhotky tak, že je zatáhnete do vaší štěrbiny jak v předu tak vzadu, a pak je vpředu správně umístíte přes klitoriální oblast, aby to nebylo bolestivé. Můžete se procházet nebo si lehnout a posunovat s kalhotkami dopředu a zpět.

Žádné komentáře:

Okomentovat